Fájdalom, szenvedély, siker két keréken

Pinkmánia

Pinkmánia

Epilógus

Avagy miről fogsz olvasni.

2017. február 27. - ttomi1982

 

Bejegyzéseimben elsősorban a 3 nagy körversennyel (Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana), az ezekre felkészítő World Tour (WT)  versenyekkel, és- csapatokkal fogok foglalkozni. Elemezni fogom a Grand Tour (GT) versenyek útvonalát, szakaszait, végig kisérem a versenyen résztvevő, összetettre esélyes versenyzők felkészülését. Ezenkívül néhány számomra fontos kisebb versenyről is be fogok számolni, természetesen nem maradhat ki hazánk elsőszámú kerékpáros körversenye a Tour de Hongrie sem a sorból, illetve néhány klasszikus egynapos verseny sem. 

Mivel manapság a professzionális sport a gazdasággal szoros kapcsolatban áll ezért néhány bejegyzésben megosztom a gondolataimat ebben a témakörben is

Aki a sprintereket, vagy az egynapos menőket kedveli azoktól előre is elnézést kérek, de sajnos az ő teljesítményeiket, versenyeiket csak érintőlegesen fogom említeni, azon oknál fogva, hogy ezek számomra az országúti kerékpározás legkevésbé érdekes szegmensei. 

Ahogy mondani szokták kerépáros berkekben: Hátszelet!

Mondjuk én megelégszem azzal is ha nincs szembeszél :-) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkmania.blog.hu/api/trackback/id/tr1412235304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása